sâmbătă, 4 octombrie 2008

Lipsa de originalitate

V-am mai spus si altadata ca noi, romanii, dar mai ales ei – politicienii – sufera sau suferim impreuna sau fiecare luat separat - de lipsa de originalitate. Marius Neculai, candidatel din partea pedele si-a facut si el blog, doar ce daca poate cazan, inseamna ca si tata leana e in stare. De parca sloganul “ai blog, esti cineva’ se poate aplica… si la alegeri.

Bag de seama ca toata lumea vrea sa comunice, cu gura (a se citi pri viu grai) sau cu mana (a se citi limbajul trupului), iar mai nou – prin blogareala. Bag de seama ca in campaniile electorale, blogurile cresc ca ciupercile dupa ploaie si noroc de inundatii ca ne mai spalam si noi… din pacate. Asa cum ne-am obisnuit, imediat dupa campanie, blogurile sau faliment din lipsa de “viziune” (vezi blogul lui ex). Nu ma pricep la campanii, la politiceni si mai ales la electorat, dar votul nu se castiga asa. Unii spun ca trebuia sa ai plasa plina… de articole pe blog … sau spinare fara spondiloza si batuta bine pe umar de seful de partid.

Daca ar fi sa bat campii, as crede ca blogul lui neculai vine ca raspuns la site-ul lui alin lucian si fara emanuel antochi. Noroc ca nu votam pe blog, altfel singurul castigator ar fi ZdR si “clica” de cinci agarici comentatori care-si sustin, pe bani, sefii care candideaza si ei pentru o buca(ta) de ciolan.

PS: Si, ca sa-mi mentin statutul de “neprietenoasa”, nu am putut sa nu remarc faptul ca marius si-a copiat in introducere un articol publicat in ZdR, dar care, in mod sigur, nu e scris de cineva de acolo. Un sfat, si asta e gratis: la sublinierea “Daca ar fi sa fac o ierarhie a valorilor in care cred, aceasta ar fi: familie, credinta, educatie” s-a strecurat o eroare, parerea mea, ori aveti valori, ori aveti ierarhie, ori nu le-aveti. Utilizarea alaturata a lui “daca” si “ar fi” este ca si cum as spune eu “daca as fi cea mai buna, as reusi sa ies deputat odata si odata”. Complet neadevarat si de mare ineptie. In rest, succesuri la alegeri si la blogarit!

Ramaneti calmi. Brb.

2 comentarii:

un'A'mic spunea...

buh! claudia, treaba vine cam asa. daca blogul se vrea un raspuns la site-ul lui antochi... e o gratuitate versus un site platit. la care, sigur nu a lucrat alin antochi, personal. blogspot.com ofera serviciile gratuit, dupa cum bine stii. .ro cere niste bani (seriosi) pe domenii. de ce patronul 'mariko', iniatorul 'burselor mariko' nu da bani pe un domeniu? doua motive: ori vrea sa arate ca e popular si ca nu 'sparge' bani, ori n-are ce scrie pe el...

Anonim spunea...

mai degraba n-are ce scrie, ca saracul Marius Neculai n-are verbul la el mai niciodata,iar discursurile invatate pe de rost de la tv si articolele scrise da altii nu fac nici macar blogu' blog si nici deputatu' deputat.n-ai cu ce, domle', n-ai cu ce.
nu zic acuma ca blogul nu e bun, da' un site e altceva si ala in discutie chiar e.parerea mea!