sâmbătă, 4 octombrie 2008

Liberalii sunt pe cai mari si scumpi

Am mintit ceva mai devreme ca nu stiu nimic despre liberali. Mi-am amintit, dupa o discutie cu un fost politician. Auzisem eu ceva barfe despre ei, dar cred ca din cauza contractului cu televiziunea, incepusem sa omit unele fapte si vorbe. Asadar, inainte de a pica de tot in boala lui Alzheimer, se spune ca deputatul “de (el)” si-a tras un Porsche Cayenne, o masinuta nino nino care face vreo doua salarii de-ale mele, adica la un pret ce incepe de la 50.000 de euro (fara tva) si se duce intr-o suta (de mii, dar tot fara tva)… Eu zic ca-l are pe cel de o suta, care merge cu 275 km la ora. Asa sa tot faci naveta bucuresti – roman! Mai stiu si ca a scos masina la plimbare printre angajati, dar ei nu s-au bucurat la fel de mult ca mine… Entuziasmul muncitoresc de pe plantatie paleste in fata armasarilor putere sau poate la mijloc e vorba doar de invidia lumii. In plus, se pare ca el merge tocmai cu VW ala prapadit, ca se aude ca da bine la electorat modestia bate-o vina.

Si tot despre liberali mi-a mai soptit gura lumii ca platesc, de ceva vreme de acum, 50 de mii de euro lu’ un domn consilier pe probleme politicoase de la capitala, consilier ce fu, o vreme, sfatuitorul lui jiji de la png su omg sau cum i se mai spune partidului cu pricina.

Ramaneti barfitori. Brb.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mai sefa mai, cum nu lasi tu oamenii in pace...trebuie sa triasca si ei, ce naiba. Oricum, stai linistita ca moartea vine...pe 30 noiembrie.

Claudia Matei spunea...

Moartea?!!! Unii ar fi preferat sa vina in precampanie, dar na... se mai schimba lucrurile. Succesuri...nu ca moartea are nevoie.

Anonim spunea...

Moartea vine cand te astepti mai putin, sta 3 minute, iti ia lumina si pleaca cu ursuletul pe care-l strangi de obicei la piept....in pre-campanie, in campanie si dupa.

vlad clapa spunea...

Felicitari pentru noua functie si...la mai mare Rom Tv ista..., domnisoara director.
Apropos...faceti angajari...?