miercuri, 22 octombrie 2008

Barfa puturoasa

Un domn ce aduce a butoi, invitat la unul din miile de posturi locale tv, intr-una din multele seri electorale, intr-una din miile de emisiuni libertine a incurcat tematica emisiunii, dand cu mucii in cazanul cu fasole. Gurile rele spun ca acesta a fost sfatuit inteligento-financiar sa laude soseaua E85 si drumurile E85 si viata E85 si baronul drumurilor si cate si mai cate. Numai ca, din motive ce tin de extraterestri si de psihologia inversa, in a doua parte a emisiunii, din butoi au rasarit numai cuvinte de lauda la adresa rodiilor roditoare ale portocalilor. Si uite asa terciul din care se hranesc porcii fu rumegat in grup, iar finalul povestii a fost unul fericit, in care cazanul sia-a facut plinul cu tuica, iar unii au ramas cu borhotul puturos. Urat mirositoare e politica alcoolului de casa.

Ramaneti barfitori. Brb.

4 comentarii:

Anonim spunea...

sunt total in ceata....poate ai si o legenda ceva la articolul asta. :-)

Claudia Matei spunea...

Da, butoi = cazan, baronul drumului = ursa, rodii - portocale = leo. restul e doar barfa. Nu bag mana-n foc pentru nimeni, insa e clar ca in emisiune laudele fusera fifty fifty pentru drumuri - portocale.

Anonim spunea...

un articol tare. e tare si ultimul sfat

Anonim spunea...

bai initial l-am identificat si eu pe cazan dar ultima oara cand il vazusem nu era chiar butoi...asta m-a derutat. sunt alte cazane mult mai butoaie daca pot zice asa...in rest asa o fi.