joi, 21 ianuarie 2010

Sa va barfim

N-am mai barfit de ceva vreme…ce mincioasa sunt. De fapt, n-am mai scris de ceva vreme despre barfele auzite. Cele mai multe sunt oarecum vechisoare, de prin decembrie, dar vi le vand acum la prêt de criza, ca nimeni sa nu iasa in pierdere.

Ordinea este chiar aleatorie :

1. Cristiana Bortas, fosta jurnalista de la ZdR, s-a lasat de scris si s-a apucat de gatit…turceste. As manca salam da’ n-am… asa ca eu am mancat shaorma a la cristiana. De fapt, e o afacere de familie, unde fiecare participa sa umple burtile goale, frigiderele si gurile flamanzite ale romascanilor. Situata in Pietonal Stefan cel Mare, nu chiar in sediul ZdR, ci prin zona, shaormeria e chiar functionala. Am gustat, pana acum, din shaorma (la pachet) si kebab (la farfurie) si n-am murit ! (probabil ca otrava e cu efect intarziat… rad eu rad, dar daca patesc ceva… stiti pe cine sa dati vina). Carnea era carne, salata era salata, cartofii - fara prea mult ulei, lipia nu e foarte grozava, dar chifla e chiar gustoasa. – Barfa 99% sigura.

2. George Lazar, avocat si consilier local, a facut un gest de adevarat gentleman si a renuntat la cererea pentru un ANL. Probabil gestul s-a cerut dupa ce toti pedelistii si toti pesedistii l-au injurat pe forumul ZdR ca astepta, ca orice politician, pomana de la stat, in timp ce se plimba prin oras cu bmw seria 5 (care, bineinteles, nu e trecut in declaratia de avere). George din poveste a investit (cica la un prêt bun) intr-un apartament pe centrul metropolei romascane. Acum, dupa ce a impacat si capra si varza, un loc s-a eliberat pe lista cu ANL-uri si, cine stie, poate George mai primeste si-n gazda, ca e cam cazul sa se insoare, la casa lui noua din centru. Barfa 99% sigura.

3. In partidul rosu, atins cu varful flacarei violet, pierderea alegerilor a insemnat « naspa rau», cu atat mai mult cu cat unii, doar cativa, deja se vedeau unsi pe crestet cu mirul fermecat al functiilor. Umbla vorba ca unii erau atat de siguri pe victorie, incat au jurat, asemeni lui Base, ca vor renunta la toate functiile detinute in cazul in care, dupa vot, vor ramane doar cu replica Mihaela, dragostea mea. Si se fura ca nu jura si iar i-am prins cu…mata-n sac. Mai asteptam, nu-i problema. Barfa 70% sigura.

4. Tot de prin PSD, pe surse din interiorul RomTV, se aude ca senatorul Chelaru nu mai vrea sefie si ca ar vrea s-o paseze unui domn bine, cu bani (si dispus sa-i cheltuiasca) si cu samanta de…politician. Nu stiu ce sa zic, e doar o barfa.

Atat imi aduc aminte, dar mai revin pe parcurs ce neuronii mi se vor trezi la realitate.

Ramaneti barfitori. Brb.

5 comentarii:

K spunea...

Sincer o admir pe Cristiana daca a avut curajul sa se apuce de o activitate de productie. Sint absolut curioasa sa vad cit o tine, mai ales dupa ce va avea citeva intrevederi cu "oficialii" . Eu chiar sper sa se descurce si sa-i mearga!

gogu spunea...

apropo de mister senator chelaru (cel care pe vremea taranistilor o ducea greu in opozitie cu un contract de cateva zeci de mii de dolari cu petrotubul ce trimitea oameni in somaj) cica el ar fi ingerul pazitor care i-a tinut acu spatele lui liciu de a plecat bobeanu junior; dar cica liciu tot nu mai sta mult la psd piatra ca nici chelaru de la "romascani" nu mai are multe zile in fruntea psd; vine (iar) ionica munteanu... doar barfa? :))

Claudia Matei spunea...

@D: n-o fi dracu asa de negru... Nu vad de ce i s-ar pune cuiva pata... De mers, chiar merge. Plus la ce reclama am facut numai eu, deci... macar 10% ar trebui sa mi se intoarca (nu sa mi se aplece).
@gogu: Asa am auzit si eu, ca munteanu se intoarce... N-am inteles de ce a plecat, dar se intoarce... Vedem acushica. Ma intorc si eu...Brb

Mihaela spunea...

as manca si eu o shaorma dar chiar nu stiu unde e locul cu pricina la care ii faci reclama:P

Claudia Matei spunea...

@mihaela: intai de toate, precizez ca shaorma face parte din categoria mancarurilor fast food, deci nerecomandate. Eu am voie, la mine nu se vede. Trecand peste toate, o shaorma poti manca in Roman, fie in Pietonal, fie pe bdul Republicii. Pe astea le stiu eu, le-am testat si le pot recomanda... Brb