vineri, 27 noiembrie 2009

Am cravata lor, sunt… liberal

Am mers azi la Piatra – conferinta PSD + PDL. Conferinta a fost prezidata de doi presedinti – unul plin, Ursarescu – PNL si unul interimar, Chelaru – PSD, ambii din Roman. Fiind evident faptul ca – impreuna cu ZdR si CNS – eram mai multi romascani veniti la Piatra, am cerut ca urmatoarea conferinta bi-colora sa se tina la Roman. Nu s-a aprobat. Probabil pentru ca promisiunile electorale se fac numai la inceput de campanie.

Asta nu e important. Frumos, in schimb, era Dorin(el) Ursarescu. Cu un discurs calm, cu miscare teatrala usor inclinata, spre dreapta, la drama, cu tonalitate adaptata mesajului usor cioplit din limba de lemn.

In spatele cuvintelor si a pozitiei mainilor – dreapta peste stanga (ce denota o usoara stare de nervozitate, nefiind clar cine sta deasupra) - si trupul lasat usor in fata – traducand clar pozitia de compromis obligatorie, daca nu chiar jenanta in situatia data – liberalul purta o cravata rosie. Atat am avut de spus. Pana la cravata, totul e can can. Va multumesc si va iubesc!

Ramaneti calmi. Brb.

7 comentarii:

Unknown spunea...

Crin Antonescu: Domnule Mircea Geoana nu putem invinge impreuna

http://www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig

Unknown spunea...

da-mi un singur exemplu in care unul din cei doi vajnici romascani - care altminteri stiu sa speculeze orgoliul si patriotismul local - chiar au facut ceva pt romascani?...
cand spun romascani nu ma refer la cei din familiile lor sau la asociatii lor din firme

Unknown spunea...

si nu ma pot abtine: domnul (proaspat) cu cravata rosie nu e cel care a aparut pe blogul lui alex nechita cum ca si-a parcat masinoiul pe un loc de handi?

Claudia Matei spunea...

@danieL; cine sunt eu sa-i judec pe politicieni? :D Ti-as tine hangul, insa... nu am ritmul necesar. Nimic nu ma imulsioneaza sa trec la fapte, la analize sau la dezbatere oe argumente si contra-argumente. E lupta lor... Eu doar sunt curioasa daca liberalii au uitat campania de la locale. Restul e doar can can. Brb

K spunea...

treaba e ca nu numai in Roman PNL a hotarit sa sustina PDL, tot din motive de locale

Unknown spunea...

apropo de campanii mai vechi, as putea spune ca unii (subliniez UNII) liberali nu au uitat; ba, dimpotriva, in diverse locuri s-au antrenat pt a duce trena pesedistilor; daca am timp zilele astea o sa public niste poze dintr-o campanie anterioara cu liberali pe post de locotenenti la actiuni electorale psd

Anonim spunea...

observ ca acest domn vinca insista foarte mult pe aceasta alianta impotriva naturii de la Roman in special. numarul de postari indica o oarecare nervozitate si emotie ca primul marinar al tarii va fi un pic rejectat de romani. romanii aceia pentru care vorbeste el cu fiecare ocazie.
in alta ordine de idei, sa nu uitam ca la Roman si in Neamt in general liberalii au sustinut la locale pe pdl-isti (fara voturile negociate cu PNL presedinte al CJ era acum Munteanu si nu Pruteanu)si dupa alegeri au primit doar un shut in posterior si un hai sictir.
sa nu uitam cine si cum a vrut si intr-o oarecare masura a si reusit sa rupa, sa distruga, sa aduca la nivelul PNTCD-ului, PNL. raspunsul nu e PSD ci PDL in frunte cu marianrul si slugile lui umile, a caror reprezentant de baza era domnu Flutur (ala de scrie cu oi).
argumentele pot continua la nesfarsit si doar un orb poate spune ca nu le vede sau nu le intelege. de fapt este de inteles ca cei care sunt atat de orbi incat sa il sustina pe Basescu in ciuda oricaror evidente de bun simt sa nu constate ca orice apropiere a PNL de PDL/ul lui Basescu era in acest moment EXCLUSA.