marți, 24 noiembrie 2009

Ghiocul aurit, ghici ciuperca ce-i

Am gasit barometrul perfect, exit-poll-ul fermecat, ghicitoarea fara ghioc, care nimereste, de fiecare data, cine NU iese la alegeri. Din motive evidente, ce tin de protectia mea si a persoanei in cauza, nu va pot spune numele acestui instrument extraordinar care, atunci cand pune mana/stampila pe ceva, se duc toate dracului...

Barfa politic(oasa)

Va dau, totusi, un indiciu, iar cand spun asta, pornesc citatul: “D-le, eu am mana cu ghinion. La locale, l-am votat pe Carpusor si n-a iesit. La parlamentare, l-am votat pe Ursarescu si n-a iesit. La prezidentiale, l-am votat pe Antonescu si n-a iesit”… Ca sa fim corecti, citatul este dinainte de alegeri (cu varianta de final: "acum, il voi vota pe antonescu"), dar n-am vrut sa-l promovez, pentru a nu fi acuzata de liberali de anti-campanie (preacinstita de mine). Ca sa fiu si mai corecta, ghiocul meu aurit era tocmai in mijlocul liberalilor romascani cand scotea pe gura aceste vorbe fermecate.

Mi-e si frica sa intreb persoana respectiva cu cine o sa voteze in turul al doilea.

PS: Nu e greu sa te prinzi cine (oare cine, te iubeste mai mult ca mine) - ghici ciuperca ce-i, dar pentru cei care s-au prins… atentie, fara sa intrebati, e posibil sa aflati cu cine o sa voteze, deci pe mana cui si cine pierde.

Ramaneti barfitori. Brb.

Niciun comentariu: