vineri, 14 noiembrie 2008

Top gAfeLectoraL

E ceasul 20.42. Vineri, 14 noiembrie. M-am apucat de scris, ca de obicei, dupa ce nu am mai suportat. De la 20.10 si pana la 20.43 (atat arata acum ceasul) ma uit la o tv locala, unde apar doi candidati pedele si seful lor, de la judet. Cei doi stau ca papusile, iar moderatorul vorbeste numai cu seful cel mare sau... invers – numai seful cel mare vorbeste. Ceilalti doi (candidatii) zambesc, aproba in tacere si admira peisajul. Probabil ca totul face parte din regie. Ce stiu eu, teatrul meu e prea ieftin ca sa stiu daca biletul platit de candidati face toti banii.

PS: In ultimele minute, au glasuit si ceilalti, semn ca regia fu apoteotica mai spre final. OMG!

9 comentarii:

cătălinu™ spunea...

Aşaaa... Şi?

Claudia Matei spunea...

Asa si... nu-mi vine a crede... Nimic? Chiar nimic? Nici macar un "da, asa este"??!!! Parerea mea e ca da prost, foarte prost.

Unknown spunea...

Pai ce-ai vrea? Cand vorbeste seful taci si inghiti.......asculti. Sefu-i sef sin pu(a goala... :))

Unknown spunea...

Ce dracu nu mai stiu sa scriu sau blogul tau "papa" cratimele? Parca pusesem cratima la "si-n"...

Anonim spunea...

nu stiu de ce te mai miri...se stie cine e tatucul judetului. plus ca la o adica bulachi astia de la pdl Roman neculaiesh si maftei nici nu au curajul sa-l priveasca in ochi pe jiji. nu-ti aduci aminte campania de la locale cand il aducea Stefan de mana pe Leoreanu la TV? cum s-ar spune el i-a pus microfonul in mana... daca reuseste sa-i lanseze si slagarele de gradinita ale lui neculaiesh putem zice ca e cel mai tare impresar...parerea mea

Claudia Matei spunea...

Eu nu ma mai mir... mai ales ca jiji, de mana cu altii, a cam castigat, probabil ca are o mana norocoasa. Ma mira in schimb... schimbul de valori... Astept sa ma ia si pe mine de mana, sa ma duca in fata vantului, sa-mi "fluture" si mie parul in alte "realitati". Si atunci chiar ca nu o sa ma mai mire nimic. Pana atunci, prefer sa raman muta de uimire.

Anonim spunea...

Cea mai simpla solutie.... e telecomanda... schimbi canalul si n-au decit sa vorbeasca pina le cad dintii. Sau dvd-playerul. Sau calculatorul.

Anonim spunea...

Dar la televiziunea dumneavoastra e altfel? Nu cred, dar mai usor vezi in curtea vecinului. Invidia asta...

Claudia Matei spunea...

@ultimul anonim: N-are legatura s.u.l.a cu prefectura... Subiectul era despre candidati, nu locul unde se desfasurau. Plus ca nu am cablu de la UPC, asa ca ma uit si eu la ce pot... Vorba altora, puteam oricand sa schimb, dar sunt sadica...