vineri, 14 noiembrie 2008

Dulceaţă… de trandafir

A innebunit lupul. Pardon: padurea, mama natura si mama omida. Politicienii nostri, mai degraba ai lor si ai nostri, s-au apucat de silvicultura. Prima cercetasa a fost zana surprizelor, care, cu mana realitatii, a plantat copacei pentru inundati. Apoi, zana a dat cu baghetuta… si a plantat copacei si primarul nostru, leul, ca sa se simta ca-n jungla… Au pus mana pe lopata si au sapat groapa (altora) si liberalii… dupa care au pus in tarana si un copacel, nu in forma de cruce, ci in forma de bat (a se citi batz). Ultimii silvicultori, pesedistii. Magnific cum au pus mana ei pe lopatica si, cu pantofii de firma, au zdrobit tarana ca sa sadeasca trandafirul. Cica rosu, dar nu se stie ca nu a inflorit inca. Pesedistii au garantat ca sunt rosii, iar daca nu - ii vor vopsi, promitand ca nu vor umbla cu trandafirul vopsit. Nici cu dulceata… de trandafiri.
Eu le propun partidelor sa aleaga cate un copacel/plantuta pe culorile specifice: curu gainii (pnl), muscata (pesede) si traista ciobanului (pedele).

PS: Trecand peste toate, macar in campania asta s-a mai facut ceva. Chiar daca numai de ochii lumii. Ochi dulci va fac si eu.

Ramaneti electorali. Brb.

Niciun comentariu: