luni, 22 februarie 2010

Sondaj vechi, sondaj nou

Cu sondajul vechi m-am lamurit. Deocamdata raman aici si, daca o sa am timp, o sa scriu si pe romascani.ro. Probabil ca in weekend o sa incerc sa mut arhiva… Nu stiu, nu promit, dar incerc. O sa-mi trag o secretara (in pantaloni): eu scriu aici, iar secretara va posta dincolo. Gasesc eu o solutie.

Sondaj nou : Cine ma stie, ma cunoaste. Cine ma cunoaste, a inteles ca nu-mi doresc sa fac bani din blog si ca ce scriu aici imi asum. Am revenit iar la problema comentariilor. E o frustrare de-a mea maxima, de pe vremea ZdR, cand se citeau mai mult comentariile decat articolele, iar unii colegi vedeau in asta un viitor, bucurandu-se ca un copil mare. Eu stau prost si la capitolul asta. Imi place sa fiu contrazisa, sa mi se dea dreptate, sa fiu ridicata in slavi si sa fiu porcaita. Nu-mi place sa citesc toate astea. Sunt doar o buna ascultatoare, ceea ce va doresc si voua. Eu scriu, voi ascultati si comentati … la altii.

Sunt perfect decisa, astfel, sa nu mai permit comentarii, dar hai sa vedem ce spun comentatorii, sondatorii, raspunzatorii… Ultimele 2 zile de dezmat, pentru ca, intinctul meu de fata mare nu ma-nsala, asa ca ciu ciu comentarii pe viitor... E vot la rapid, asta e decizie serioasa, nu e de facut analiza pe ea...

Ramaneti comentatori. Brb

2 comentarii:

Anonim spunea...

Du-te la prasit!E cea mai buna solutie!

angela tocilă spunea...

Aveam şi eu un anonim d-ăsta şi am pus moderat. A mai trecut de două ori şi s-a plictisit cînd a văzut că nu mai poate "vomita" pe blogul meu. Am scos moderatul, dar sunt pregătită să-l pun la loc oricînd e nevoie. E singura soluţie, deşi unora nu le convine.