marți, 16 februarie 2010

Marimea conteaza

Am ras azi cu pofta dupa ce am citit cum cercetatorii, aceeasi cercetatori care se plictisesc intre ei dar mai binedispun pe mine, au decoperit ca... atentie... marimea conteaza (mai ales atunci cand e vorba de prezervative). Nu asta e amuzant, ci « fani » e ca s-a propus ca pe prezervative sa fie trecute marimile : mica, mai mare, normala. Astea-s de la mine. Cercetatorii au cerut sa nu fie trecute marimile propuse de mine, ci : pentru mic sa scrie : large, pentru medie – extra large si, probabil, pentru mare – gigant. Au si ei in sfarsit dreptate : cine-ar cere de la marmacie prezervative small ?

Intrebarea mea : daca iti iei small, platesti mai putin ? Logic ar fi sa fie asa, doar la fabricatie se foloseste « material » mai putin… Probabil ca taxarea se face la placere!



Stire preluata de pe libertatea.

Ramaneti mari. Brb.

2 comentarii:

Chelea de pe bat spunea...

Un barbat se trezeste la spital bandajat din cap pana-n picioare.
Doctorul ii spune:
- Ah, vad ca te-ai trezit. Probabil nu-ti mai amintesti dar ai fost implicat intr-un accident multiplu. O sa te faci bine, dar… s-a intamplat ceva.
Incerc sa fiu cat de delicat pot, asta nu schimba faptul ca penisul tau a fost taiat si nu am putut sa-l gasim.
Barbatul ofteaza adanc in timp ce doctorul continua:
- Vei primi $9.000 de la asigurare. Avem tehnologia sa-ti construim un nou penis ce va functiona la fel de bine ca precedentul, mai bine chiar! Dar costa $1000 pe centimetru.
Barbatul se ridica si se uita curios la doctor.
- Deci, zise doctorul, trebuie sa te decizi cat centimetrii vrei. Dar iti recomand sa discuti decizia asta cu sotia ta. Adica, daca aveai 5cm inainte si te decizi sa-l faci de 9, e posibil sa nu-i placa ce-i in plus. Daca il aveai de 9 si il faci de 5 e posibil sa fie dezamagita. Asa ca ea joaca un rol important in decizie.
Barbatul este de acord ca trebuie sa discutie cu nevasta. A doua zi doctorul se intoarce:
- Sa vedem, zise doctorul, ai vorbit cu nevasta ta?
- Da, raspunse barbatul.
- Si te-a ajutat sa iei o decizie?
- Da.
- Si la ce concluzie ati ajuns?
- Renovam bucataria!

fotolucian spunea...

Zapacita mai esti,ce-ti mai trec prin neuroni,bravo Claudia,sa o tii tot asa,nu cumva sa te schimbi.