luni, 8 februarie 2010

Ma mut ?!

Ma mut… Pe bune ma mut, nu ca-n bancul… ma duc la marmacie. Dupa lupte seculare – blasfemii aruncate pe holurile primariei, colturile romtv-ului, bancutele din parc… dupa umilinte fara numar – plecaciuni, rugaciuni, implorari… dupa mituiri europene – acordari de job-uri, diplôme, ridicari in slavi, comentarii pozitive… am primit o locuinta virtuala pe romascani.ro. Multumirile, pentru cei ce n-au inteles ce e cu blasfemiile, rugaciunile si comentariile de mai sus, se acorda, cel mai probabil, lui Neamtu’, Gabi si Teo (ce greu mi-a fost sa scriu toate numele :D). Neamtu’ m-a anuntat ca am disponibila, pentru mine si numai pentru mine, o noua adresa www.claudiamatei.romascani.ro!!!

In fine, eu sunt rac de meserie. Merg pe calea mea, ba-nainte, ba-napoi, insa urasc mutarile. Azi imi place, maine displace. Azi sunt dulce, maine is acra. Azi sunt painea lui D-zeu, maine mamaliga uscata…cu muraturi...

Azi nu ma pot hotari daca sa ma mut sau ba. Ma simt bine acasa la blogspot, dar am o varsta, merit si o casa a mea… chiar daca-i inchiriata… un fel de ANL. Unii mi-au spus sa le pastrez pe amandoua, sa fiu claudia - baroana de Roman. In fine, eu as zice sa nu ma mut ca poate ratacesc drumul spre casa, dar... parerea ta conteaza!

Asadar : SONDAJ – de azi… pana vreo zece zile… Ma mut ? Ajutati-ma macar la ales casa, ca la mutat bagaje gasesc eu un caraus cu muschi.

PS : Spuneam de banc : Zgomot de mobila tarata prin apartamentul lui Bula. Se intilneste un vecin cu Bula si-l intreaba: - Ce-i cu zgomotul asta Bula? - Ma Mut!

Timp de o saptamana zgomotele continua. Iar se intalneste cu vecinul care-l intreaba:

- N-ai terminat cu mutatul? - Ba da, acum ma duc la Marmacie!

Ramaneti casnici. Brb

6 comentarii:

fotolucian spunea...

Chiar te muti?Nu-ti mai place muzica veche?

Neamtu' spunea...

Eu zic sa te muti. Repede. Cat mai repede :))

Claudia Matei spunea...

Sa ma mut? Nu-mi plac vecinii :P =)). Brb.

Oana-Nicoleta spunea...

pai pentru inceput de an, meriti o mutare :D
si eu ma mut (nu la romascani) :D

bacilu' spunea...

Noi ti-am oferit o casă fără să stăm pe gânduri sau să plecăm urechea la gura lumii, crezând că te incântă ideea şi că ţi-ai manifestat dorinţa. Cred că Neamţu ţi-a explicat îndeajuns de multe despre inteţiile romascani.ro.

Mark spunea...

Ramai draga in casa ta, unde e cald si bine. De ce sa dai vrabia din mana pe cioara de pa gard.
Suntem alaturi de tine ca de fiecare data.