luni, 15 februarie 2010

Ciu ciu

Am cautat in zadar, zilele trecute, prin ziare, vreo stire despre gala presei. Nici macar la rubrica de infractional nu s-a adus vorba. Chiar a existat o gala a presei, va spun asta ca martor ocular. Martea trecuta am sarbatorit alea trei ceasuri bune la Bradu, unde primaru’, vicele, secretaru’, comunicatorii primariei si, nu in cele din urma, o mana de consilieri locali, ne-au premiat pe noi, organele de presa (citez din discursul oficialilor) si jurnalistii - cainii de paza ai societatii – care nu musca, doar latra (la sefi, cel mai des si cel mai degeaba).

Din motive pe care nu mi le explic, colegilor de la MrNt si ZdR le-o fost rusine cu stirea - ca s-a intamplat si asta. E adevarat, la cat ne-a laudat primarul, inseamna ca suntem niste lingai, dar si lingaii sunt premiati (va spun eu din experienta de la scoala, pe vremea cand faceam carte si chiar mai deschideam cate o carte…).

Apropo’ de caini, cred ca am primit exact ce meritam cotu', piscotu', labele si botu’. Avem presa pe care ne-o meritam ! Na si voi doi poza, ca sa vedeti ca la mijloc nu-i vreun trucaj ordinar!

Ramaneti interesati. Brb

10 comentarii:

Anonim spunea...

Grupul colegilor de la MrNt te roaga frumos sa casti ochii si sa citesti mai bine ziarele, mai precis editia de joi a MrNt, pagina a treia.

Mark spunea...

Pt. poza: aici e momentul cand se ofera laurii?Ar fi fost frumos sa fie asa ca am vazut ce "atentii" s-au oferit.Parca sunt luate de la magazinul de 38.
Dupa fapta si rasplata

Claudia Matei spunea...

Io n-am vazut asa ceva... Am vazut sigur gala culturii, a presei ciu ciu. Dar daca grupul MrNt are dreptate si poate dovedi, cu fapte, nu cu vorbe, atunci imi cer scuze... si aduc modificarile de rigoare. Ramane codas doar ZdR, care a stat si a mancat, dar de... scris n-a mai... putut :D. Brb

Anonim spunea...

Papica si bauturica cacalau, ha? Cum va iubeste pe voi primarele...al dreac daca-am vazut asa paranghelie ca la Roman.Mai ca as veni acolo dar n-am loc.
Semnat, ala de te iubeste pe tine forever.

dawgama spunea...

nu-s de la 38, de la 3,80 lei...

dawgama spunea...

am uitat sa pun un "ci"

Claudia Matei spunea...

n-are importanta de unde s-or fi cumparat cadourile, sunt extrem de inestetice... Dar stim noi vorba aia, calul de dar nu se cauta de dinti. Calul nostru era cam magarus, dar sa spunem merci de masa bogata...
Pentru necunoscatori, cadoul a fost un ceas (in forma de cub, cu gaura la mijloc, sa aiba ziaristul unde sa-si puna pixurile si sa-si lipeasca guma)... pana aici totul ok... numai ca ceasul are o lumina albastra (nu e violet si nici portocalie, slava domnului) care palpaie... de fiecare data cand atingi ceasul! Brb

K spunea...

Bai, sa fiu al naibii. S-a modificat schimbarea. Gala presei se organiza primavara-vara dupa stirea mea. Astia au mutat-o in iarna? Nu mai au evenimente sau se organizeaza de doua ori pe an. Ar fi bun sa fie si-n reluare, da' de data asta cu o lista de cadouri ca la Mos Craciun.

nepoate spunea...

Cele cu violet se epuizasera. Poate tocmai de asta nu s`a spus nimic prin presa romascana. Se asteptau la violetul norocos si s`au ales cu albastru (parca asta e culoarea lui Crin, dupa galben)

Claudia Matei spunea...

@nepoate: a pnl-ului acum,dar am impresia ca a psd-ului pe vremuri... parca asa stiu eu... acum pe rosu...Brb