vineri, 19 februarie 2010

Barfa intre dive

Daca pana acum eram doua dive, una mai divina ca alta, gura lumii spune ca, la Cinematograful din comuna - sa-i spunem CaNiStra SRL - va rula, in curand, filmul : « Celine Bion se intoarce ! ».

Barfa am auzit-o ieri, din gura aurita a celor din breasla, care spun ca, atunci cand unii pleaca in padure, vin altii din alta padure sa preia fraiele celor care au ramas de caruta. Pana acum, n-am avut timp sa verific, din trei surse, daca barfa are sau nu iz de shaorma.

Oricum, daca e pe bune, lucru pe care o sa-l vedem curand pe micile ecrane, filmul se anunta un best seller, cu vanzari maxime, ceea ce e de rau pentru mine. Pe de alta parte, ca sa vad partea buna a lucrurilor, in sfarsit echipa mea va avea un inamic pe masura. Ca-n basme, in reitinguri ne vom duela, in contracte ne vom impunge si in proiecte ne vom intepa. La lupta, ostasii mei ! Pana acum, ne-am batut de unii singuri si, culmea !, n-am patit ca-n bancuri, chiar suntem pe locul 1.

Cum lauda de sine nu miroase a bine, astept sa scot si eu cartile pe masa, sa aprind flacara violet, sa-mi numar boabele si sa vad daca viitorul imi suna a clopot de biserica sau a fanfara ce anunta nunta mare-n comuna !

Ramaneti barfitori. Brb

17 comentarii:

Mark spunea...

Stai cuminte fata mea.Viitorul suna bine, indiferent de situatie.Atuurile sunt de partea noastra.Nu au puterea sa se ridice peste noi, oricat ar vrea.Avem echipa, avem valoare.:)

Anonim spunea...

Da. asa este. eu chiar sunt mandru de voi si va urmaresc mai tot timpul. cu doar nici exceptii...dar va urmaresc si vreau sa spui ca sunteti pe locul 1. chiar mai tari de CNS. De unu tv nici nu vorbesc...ca nu am ce. nici macar de diva roscata. ma rog...e un fel de "presa" mai au multe de invatat. nici nu se compara. Bafta voua si sa o tineti tot asa. Daca imi permiti am sa fac o mica precizare. Ati ramas doar cele 2 televiziuni. unu tv nici nu se mai prinde in roman. am vazut intamplator, o stire, nici macar nu a stiut acel cameraman sa foloseasca camera. parca era totul alb...bine...e sezonul. dar ma rog. treaba lor. bafta multa si poate vin si eu in echipa voastra. salutari titi, claudia, mark, marius si care mai sunt ca nu prea stiu...succes

Anonim spunea...

Ced inseamna preconceptiile... cameramanii de la 1 TV e prosti, dar sunt cameramani care au un trecut glorios la CNS sau RomTV :). Cat despre 1 TV se prinde, are superaudienta in vestul judetului, dar la Roman nu se uita nici bunica'mea.

Anonim spunea...

frumos comentariu...mult succes tie si intregului ROMTV1

Anonim spunea...

ROMTV! scuze.

Anonim spunea...

CNS-UL RAMANE CEL MAI BUN POST INDIFERENT CINE PLEACA SAU CINE VINE! SUNT O ECHIPA SI MAI MULT DECAT ATAT AU EXPERIENTA

Anonim spunea...

hihihi...cns-ul postul pensionarilor...

fotolucian spunea...

Mark are dreptate,poti sta linistita.

Anonim spunea...

Da, da...bine spun. anonim 2. cred ca e bine sa pui mana pe carte sa mai inveti sa scrii. dar cred ca la varsta asta nu mai rezolvi gresit. dar nu ma mira. e plina tara e analfabeti. cat despre restu...sa invete...adik cei doi...adik de la LPS...corp biblioteca...iubitiva mult
forta dinamo

Anonim spunea...

Scuze...iubiti-va mult...mai creseste omu. poop

Anonim spunea...

Rautatea ta vine din frustrare !Atunci cind nu te baga nimeni in seama, incerci tu, dar fara prea multe sanse ! Divo.Pardon, parasu...

Anonim spunea...

Am curajul sa pariez ca nici Cristiana (n.r Cristiana Bortas)care a trecut nu demult pe la domnul Chelaru - vezi PSD, nu va face mare brinza la CaNiStra...Grecu nu investit pina acum si nici n-o va face...Oricum , doua posturi de cicat: si RomTV si CNS. Unii spun ca va mai aparea un post local sau, mai bine zis, Luncanu, Pelegrini,primarele si altii fosti pesedisti vor reactiva Topalul !

Claudia Matei spunea...

@Un pic de dragoste pentru anonimi: In mod normal, ultimii doi anonimi sunt unul si acelasi: un personaj obscur care si-a sapat santz pana la latrina, de unde cel mai des se hraneste, iar rareori face curat. Diferenta dintre mine si altii sta in zeama, de aceea, fiind blogul meu, eu pot scrie ce vreau, iar altii nu pot decat sa inghita sau sa scuipe ineptii.
Foarte bune comentariile dvs, foarte pertinente si constructive, si eu as fi mandra ca am putut compune asemenea analize complete... Sunteti pe calea cea buna. Pe calea Romanului. Brb

K spunea...

Bre dragilor, ca sa-l citez pe Neamtu', tre' sa recunoasteti cu totii, indiferent de cit de anonimi sinteti, ca doamna despre care se vorbeste in material are niste calitati si capacitati pe care doar putini reusesc sa le dobindeasca si sa si le doreasca de-a lungul timpului. Va fi o "batalie" interesanta dar, pina la urma, rezultatul conteaza.

Teo spunea...

Indiferent de bunele intentii ale Cristianei, totul tine de dotari, investitii, etc... Si doar daca preia fraiele (financiar vorbind) cineva interesat de reanimarea postului vor fi schimbari. Altfel, nu prea vad cum...

Claudia Matei spunea...

Sa ne intelegem: eu cred ca simpla prezenta a lui celine bion inseamna, automat, o schimbare. Daca dupa ce canta o pitzi pe o scena, apare celine bion, oare nu toata lumea e in extaz?! Normal ca da... Important e ca celine bion sa nu faca play-back! Parerea mea. Brb.

Anonim spunea...

cat fight!