miercuri, 2 decembrie 2009

Ziua de 1 decembrie. Prin lentila mea.

Ziua de 1 decembrie. Prin lentila mea.

Sub acoperire… Ma da de gol verigheta… Ups


Spate-n spate, fata-n fata…Chelaru ”Eu nu vorbesc cu tine”. Leoreanu “Nici eu cu tine”. Cazan: Liniste, ca ma deranjati de la poza

Am revenit, intr-o noua tinuta. Stateam in fata bataii tunului, in speranta sa prind buchetul… Flori n-am prins, doar o mica raceala. Griputa.


Cazan: “Sefu’, buna colega noastra. Pardon, a dvs.” Leoreanu: “Ce-i al meu, e pus deoparte”.

Cazan: "Sefu’, zambeste, ca lumea-i rea".

PS: Pe dl Cazan nu l-as fi dat pe blog, dar m-a suparat pentru ca, la masa care s-a organizat in cinstea deosebitei zile, s-a gandit sa scoale lumea in picioare pentru a rosti “Tatal nostru”. Nu-i nimic rau decat faptul ca rolul de propovaduitor al cuvantului Domnului nu i se potriveste. Cred ca fiecare dintre noi crede in ceva, insa macar credinta merita sa nu fie de grup, ci individuala. Asta-i doar intre mine si El. Niciodata intre noi doi nu sta cazanul. Sau... nu se stie niciodata.

PS2: Pentru cei care vor cu adevarat sa vada arta, pot sa-i viziteze pe Florin si Lucian. Si ei au fost acolo. Si ei au vazut. Si ei au pozat.


4 comentarii:

Anonim spunea...

Frumoasa si amuzanta postare,felicitari Claudia si sa stii ca ai o'lentila'de calitate.Ne mai auzim.

Mark spunea...

super tare fata mea.Nu ma asteptam la semenea comentarii privind oficialitatile.Sa stii ca am ras.Pe bune.

Neamtu' spunea...

Aha! Acu' m-am prins cine este agentul la noi in TV. Care este... Bre, da' iti sta bine in uniforma, si lasa loc de fantezii serioase. Astept cu drag Ziua Asistentelor medicale, poate prinzi si p-acolo o unisforma, ca Ziua Menajerelor Frantuzoaice nu cred ca se face in Romania :))

cipslim spunea...

@ Neamtu cum iti permiti mai nesimtitu-le... sa-mi iei vorba din gura :D.

Ma bucur ca ai reinviat blogul Claudelu, chiar am ramas surprins. Foarte frumos reportajul.
Cum ti se pare imnul?