miercuri, 9 decembrie 2009

Vantu presedinte, vantu presedinte…

Vantu e in toate. Vantu ne da energie invartind morile lui Don Quijote (alias Prostanacu’), vantu ne falfaie cositele, vantu ne aduce gripa porcina si, mai nou, un presedinte. Ori n-a batut vantu suficient de tare sa-l trimita pe base inapoi pe mare, ori a batut prea tare, ca l-a dat jos pe geoana de pe scena, direct in gura sacalilor.

Daca Geoana ar fi stat acasa, cu sotia lui - singura lui dragoste care este, ar fi mancat seminte si galgait bere, ar fi castigat alegerile dintr-o ragaitura. N-a vrut. A vrut sa fie erou, sa dea mana cu tzatza leana, sa apara la telembizor, poate asa arata lumii ca nu e prostanac. De hoti lumea era satula, asa ca ar fi votat si un prostanac, dar nici chiar atat de prostanac. Nu i-a placut acasa la el, i-a placut in bataia vantului. Si, in bataie de joc, si-a dat cu vantu peste ochi, de a relaxat pe urmatorii cinci ani un popor intreg.

Fara vreo adiere de regret, vantu le-a suflat voturile tuturor. Vantu-i presedinte, parerea mea. De la el de acasa, din spatele telembizorului, s-a jucat de-a presedintele cu toata lumea si, din nou, a castigat.

In tara hotilor si prostanacilor, Vantu-i presedinte!

PS: Vantu-i presedinte, altfel de ce ar fi promis niste declaratii incendiator de furtunoase pentru data de 7 decembrie, declaratii care cred ca se dau la un post de tv pe care eu nu-l prind?!

Ramaneti vanjosi. Brb.

Niciun comentariu: