miercuri, 3 iunie 2009

Primarul Leo, scos la licitatie

Mare grozavie mi-a fost dat sa citesc! Primarul Leo a baut prea mult suc de portocale si, intr-un exces de zeama acra, s-a gandit sa fie mai popular de dulce decat Simona Senzual sau Plugaru, chiar luate la un loc, pe rand si doua cate doua. In ZdR, ieri, scria ca primarul leoreanu se ofera ca premiu – click aici.

Ceea ce am citit mi-a adus aminte de fata care si-a licitat virginitatea pe net… sau de licitatiile cu baieti si fete buni/bune , dar in scopuri caritabile, nu de imagine. Din pacate nu am inteles in ce consta concursul, pentru ca trebuie sa fie o intrebare foarte usoara, avand in vedere ca premiul este o zi de alergatura pe langa primar (sper sa prinda o zi cu intalniri cu rromi, cu flora ordean si, cireasa de pe tort, o vizita si la seful cel mare de la piatra, parerea mea - ca sa merite inscrierea la concurs).

Eu am implinit un an de blogarit, ca altfel va invitam si eu sa petreceti o zi (virtuala) cu mine si sa-mi scrieti sau sa scrieti in locul meu ce va pofteste inimioara. Dar nu, poate la anu’. 

Ramaneti calmi. Brb.

Un comentariu:

Neamtu' spunea...

ei, na! La Multi Ani, bre! si posturi fericite in continuare!