vineri, 9 ianuarie 2009

Vizitata in absenta!

Google-ul asta e foarte destept! Rasfoind paginile de pe calculator, m-am izbit de traficul meu de pe blog oferit de google analytics. Recunosc ca este unul rusinos, in jur de 30 de vizite, dar astea sunt zilnice!!!! Nu am mai scris pe aici de la inceputul lui decembrie si chiar si atunci am venit cu lectia neinvantata, insa ma bucur ca nu am fost totalmente uitata. Ratacita prin analele netului, a bloggerilor si a lumii spumoase a Romanului, ma simt onorata ca, si in absenta, mai revin unii la vechile obiceiuri...

PS: Sper ca nu am fani care sa intre pe blog sa-mi vada poza! Glumesc, oricum am schimbat-o, de la ultima modificare mi-au mai aparut vreo doua riduri sau… o laba a "ratei". Hai va pup!

Ramaneti calmi. Brb.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ai revenit. Sper insa ca nu revii la... o noua absenta...

vlad clapa spunea...

Oricum ai ramas corigenta, nota patru la...purtarea fata de prieteni.
Mai ai o sanasa ca sa nu ramai repetenta. Scrie la greu si...mai da si tu o cafea din cand in cand caci asa procedeaza directorii cu staif.
In rest, un an plin de bucurii si de ... intelegeri profesionale.

Unknown spunea...

Offtopic:Vlad Clapa gresesti daca-i dai nota 4. Eu ii dau cel putin 8.Prietenii stiu de ce...
Ontopic:Mai scade unul la aia 30 ca-s eu.Si tu stii ca eu sunt "the fan"

Anonim spunea...

@Vlad Clapa: Nu ti se pare ca esti putin prea dur? Cine stie? Poate a fost doar o lipsa de timp. Nu cred ca simtul de gazetar al Claudiei ar fi impins-o sa-si abandoneze blogul.

vlad clapa spunea...

Ce repede ati sarit in apararea domnisoarei. Este foarte bine, inseamna ca sunt si prieteni...dezinteresati. Oricum, comentariul meu este o gluma pe care Claudia o stie. Sper sa-si dea "corigenta" cat mai curind altfel ramine "repetenta".
Nota 10 pentru voi toti, prieteni adevarati.
Un an bun tuturor si...sa avem grija sa nu raminem..."corigenti".
La Multi Ani !

Anonim spunea...

@Vlad Clapa:Sunt sigura ca domnisoara isi va da "corigenta" cat de curand...