vineri, 9 ianuarie 2009

Voteaza-l pe ALA!

Voteaza-l pe ALA trebuia sa fie sloganul de campanie al candidatului Alin Lucian Antochi, parerea mea. Dupa ce a avut masina cu AAE, a preferat schimbarea de directie pe alt prenume, care, de ce sa nu recunoastem, nu are insemnatatea lui “emanue(l)l(e)”. Se terminara alegerile care, repet, au fost si mai plictisitoare decat sexul din casnicie (asa am auzit, de pus parol ca e asa nu am cum), iar rezultatul fu oarecum previzibil. In preajma sarbatorilor de iarna, lumea papa portocala, pe care o inghiti ca para malaiata in gura lui natafleata. Cum nimeni nu a facut nimic nou, nu a iesit in evidenta nici macar cu un mic scandal, lumea a adormit la votare, asa cum parlamentarii (cei mai multi) dorm prin scaune.
Alin spune ca, poate, daca ar fi dat pungi, plase si saci cu bunatati de la bunica, pardon – tataie, scorul putea fi altul. Eu cred altceva - ca daca alin isi facea campanie, altfel, lucrurile stateau altcumva, macar de-a curmezisul. Poata a gresit cu ala sau cu lipsa savoarei din fimele cu emanuelle, cine stie!
Daca vorbesc de Alin, tre sa vorbesc si de Ursarescu, marele pierzator al anului, cel care a dat cu mucii-n fasole, pardon – cu banii in cai morti, si a iesit iar al treilea. Ursa e ala-laltul care a avut ingredientele, insa a amestecat ouale fara faina si i s-a taiat maioneza sau macaroana.
E si hai la urma sa vorbim si de Marius. Un copil nevinovat, impins si incurajat de cei din jur (care, fie vorba intre noi, cred ca si-au dorit mai mult sa castige decat propria sa persoana) sa joace la ruleta. A castigat pe 31 rosu, pariindu-si toti banii. Bravo cui mai crede in clasa politica, eu una m-am sters pe bot.

Epilog

Parerea mea: Alin, intr-un moment de nebunie, unii ii spun luciditate, s-a rasculat impotriva omenirii. Si dus a fost. Cu pumnu’ mic, strans la piept, a incercat sa vada daca marea e sarata. Marea fu, in schimb, adanca si rece. Asa se face ca gurile negre in cerul mintii spun ca alin a devenit fiul risipitor, insa tatucul nu se stie daca-l mai vrea sau cand va da petrecerea mare cu berbecuti in virtutea intoarcerii la sexul din casnicia de odata. Tot Alin, tot parerea mea, regreta gestul facut si uite asa inca o data se dovedeste ca viata bate filmu’ la curu’ gol. Ala mare fu prea mic pentru o lume plina de sacali.
Ursarescu e cu disperarea de gat, spun altii. Cu doua pierderi de sarcina in 6 luni, planurile de viitor s-au dus direct la dracu. Tot dracii cica mi-l cauta si pe la colturi intunecate si asteapta plata pentru a intra in iad. Raiul e doar pentru democrati.
Daca pana peste 4 ani, Marius va face ceva pentru Roman (ceva maret, nu un fas cu miros de portocala) castig o masina. Daca nu, chiar nu stiu ce va trebui sa fac eu cadou, dar sper sa ma descurc. A nu se intelege ca simpatizez cu personajul, insa pariul a pornit de la antipatia altcuiva la adresa sa (nu, acum chiar nu e vorba de alin).

Ramaneti normali. Brb.

Niciun comentariu: