miercuri, 21 ianuarie 2009

Una si cu unu fac zero barat

O (a se citi “o” si nu zero barat) televiziune, a lu’ unu sau “a lu’ unii” de la piatra neamt, oras cunoscut sub denumirile de - perla moldovei, sufletul neamtului, miezul portocalei si muntele venus de pe ceahlau -, vrea sa vina cu catel si purcel la roman. Purcelul l-au cam taiat de Craciun, iar acum sunt in cautare de miei turbati numai buni de parlit la proptapul de la Pastele Cailor. Vor sa faca echipa pentru Roman (scuze asocierea intre o tv pedelista si fostul slogan pesedist) si sa aduca ei adevarul in casele si inimile romascanilor. Foarte bine, pana aici, ca doar toti vrem adevar pe paine, iar unii doar adevar inmuiat in unt, ca painea ingrasa, insa untul te ajuta sa inghiti galusca, pardon adevarul, mai usor.
Televiziunea a lansat in stanga si-n dreapta, adica prin Primarie – latrina orasului, durerea lor - ca au nevoie de oameni talentati, harnici, muncitori, destepti, isteti, vicleni, smecheri, versati, carismatici, prezentabili, informati, iubiti si respectati (ma opresc, pentru ca nu pot reproduce cerintele). Deci, exclus babele, mosii, uratii si prostii. La asemenea cerinte, la asemenea oras, la asemenea presa, televiziunea lu’ portocala prajita o sa fac fix (nu pot sa scriu exact ce fix) unu minus zero barat, totul la cap patrat, adica un rahat cu apa rece de Moldova!

Barfa: Cica televiziunea a pus ochii pe o duduie tinerica, versata, cu experienta de fata mare printre ziare si camere de filmat, care linge clanta toata ziua buna ziua la primarul vostru, adica Leo, si care este prea iubita de politicieni. Nu de toti si nu in sensul de sex, doar in sensul de acceptata, ca forma de plata ieftina, dar care merge pe perioada de criza de personalitate.

PS: Aaaa, ca sa si raspund aici la comentarii: da, mor de ofticata! Si da, abia astept sa-mi explice aia din piatra ce se intampla in roman. O sa fac rubrica permanenta de cronicuta, cu balbele mele (slava domnului este de unde) si cu ale lor!

Ramaneti romascani. Brb.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Pai daca tot ne-am procopsit cu televiziune de primar romascan (intre timp fost), de ce sa nu avem o televiziune si de actual primar petrean? Locuri sunt destule, iar doar timpul, banii si sangele din instalatie va decide cine ramane si cine pleaca. Si-asa sunt prea multe televiziuni de apartament sau subsol prin Roman, ce mai conteaza inca una?

Claudia Matei spunea...

Chiar nu conteaza inca "una", asta e problema! Eu m-as bucura sa fie cat mai multe si toate functionale, sa fie concurenta cat casa, pentru ca asta presupune cresterea calitatii pentru a ramane pe piata si pe mine ma tine (deocamdata). Finalul cu tv de ap si subsol fu ieftin, si unu de la piatra tot din subsol vine... Poti sa emiti si din grota, important este ce emiti, nu de unde... (atat timp cat e roman :D)

vlad clapa spunea...

Ati uitat sa precizati de noua TV a domnului actionar sef Lun...anu care se numeste, mai nou, JVC TV. Parca domnul Lun...anu este actionar si la Rom TV.
Si daca vin mai multe, care-i treaba, are balta peste si...comentarii rautacioase.
Publicitate PD-L ista este garla.
La fel si...oameni de TV.
Este loc pentru toata lumea, noi sa fim buni la suflet si sa nu credem ca Lumea incepe si se termina cu comentariile si parerile noastre.
Sa auzim de bine, vladut.
P.S. Oare ce se mai intimpa cu Tele M, stie cineva ?

Claudia Matei spunea...

Nu stiu ce este JVC, preferam varianta OMG... Tot ceea ce vine din partea lui "canu" este numai buna pentru prescurtari de genul Oh My God, de ce??!! Da frate, sa fie bogatie, da' nu cu pseudo-tv, ci cu presa care preseaza... SI atunci sa vezi cum unii ies din criza, iar altii fac criza. pe margine. Pe tusa, ca e la moda.

Anonim spunea...

romtv s-a impus prin profesionalism...este o realitate, recunoscuta de cei obiectivi si respinsa de rautaciosi...e loc si pentru alte televiziuni...sper ca , concurenta sa fie loiala!!!