miercuri, 14 ianuarie 2009

Si-uite asa se-ntoarce euro-roata

Roata morii se-nvarteste tac tac tac… Consilierul local Alin Antochi, fostul candidat al PSD la europarlamentare, dar si la parlamentare, a primit, pana la urma, una din slujbele ravnite. Nu e vorba nici de cea de primar, nici de prefect, nici de secretar de stat, ci pe cea de euro-parlamentar. Desi nu a intrat printre primii la momentul euro-alegerilor, roata s-a intors. Dupa ghinioane fara numar, ALA a fost anuntat ca poate sa-si ridice insigna de europarlamentar, s-o aseze peste carnetul de membru PSD si sa treaca granita spre lumi mai putin portocalii.
Unii spera ca, si citez, alin “sa faca o figura frumoasa” prin strainataturi si, cel mai important, sa nu fie varza. Varza de Bruxelles.

PS: Aaaa, si roata se va intoarce iar peste vreo patru luni cand, din nou, alin va reveni in sanul partidului mama, adica de unde a plecat, de jos. Sau, poate o spita de la roata va sari, astfel incat alin sa primeasca iar sansa sa candideze la euro-parlamentare. Daca, totusi, nu va fi asa, atunci alin va merge acasa si se va mai juca de-a politica abia peste patru ani, iar fotoliul de aur de consilier local merge la altul, la Anghel. Multi au fost, putini raman.

Ramaneti democrati. Brb.

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu dupa 4 ani ci peste vreo 4 luni se va intoarce avand in vedere ca dupa cunostinta mea alegerile europarlamentare vor fi prin iunie...

Claudia Matei spunea...

@anonim: sunt total de acord, asa am spus si eu - 4 luni (nu stiu daca si 3 saptamani si doua zile)... Anii sunt doar pentru imbatranire.