marți, 24 martie 2009

Mi-e dor di blog, ca di mama

De mai multa vreme tanjesc dupa pasiunea mea scrisul, insa mi s-a facut lehamite de cei care citesc si nu inteleg nimic. Cu toate acestea, daca-i balci, sa fie balci, dar eu sa tai biletele!

Barfa: primarul Leor(d)eanu se pare ca nu vrea nici in ruptu’ capului sa-si schimbe adjunctul. Nimic nou pana acum sub soarele de pe strada marii familii romascane, edilul preferand un om mai impaciuitor, decat un grup social plin de gadilici in palma si in talpa. Ce este mai greu de inteles, asa cum interesant a titrat ZdR, este prezenta primarului Leo - cel cu coama-ntinsa si vopsita in orange - la Bruxelles, in vizita, alaturi de fostii colegi de partid de stanga. In general, primarul se pare ca a ramas de dreapta, dar nimeni nu poate garanta, cu mana pe rosu, in dreapta cui. Unii spun ca invitatia face parte din fratia psd+pdl de la nivel national, iar altii spun ca, uneori, ca sa treci puntea - este bine sa te iei de gat si de brat si cu dracu. Eu spun ca politica este o curva, nu numai in pat, dar si in societate. Presimt, totusi, ca si satisfacuta, si cu sufletu-n rai - nu prea se poate. Astept judecata, cea de pe urma plimbarii, care vine vine vine, calca totul in picioare…

Hai pa. Ca ti pup! Brb.

PS(d):  Banc la subiectul titlului: (pentru cei mai pudici, imi cer scuze de limbaj, dar totul sta in limbaj. De fapt, nu-mi cer scuze, mai bine sa nu citeasca).

Se casatoreste o blonda de pe langa Iasi cu sir John. Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa.

Dragii mei,

Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu paici.

Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim diloc.

Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi bani, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc

Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, este foarti frumos, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc.

Cu drag, 
Iuliana.

PS: Mi-i dor di p*** ca di mama.

6 comentarii:

un'A'mic spunea...

hai ghini ti-ai revenit! din orasul verzei in orasul varza, dar tot e bine ca macar ai un termen de comparatie si e SI mai bine ca inca mai ai la ce sa te intorci. de acu' baga mare la bloguit ca ai cam ramas in urma si nu de alta, dar te depasesc ne-profesionistii in audienta :) astept un accept la o cafea si la depanat firul (alb) in patruzecisipatru!

Oana-Nicoleta spunea...

12 sms-ui ii bancu vietii :))

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Claudia Matei spunea...

@anonim(i): am fost nevoita sa sterg doua comentarii, amandoua contineau limbaj de mahala la adresa mea, unul legat de cat de mica sunt eu, iar altul de ce indeletniciri am eu. Pentru cei care nu au inteles INCA, nu asta este farmecul blogului...
Brb.

Anonim spunea...

Bancul e funny dar "is problem":
De ce trebuia sa fie blonda?
De ce are accent ciudat (ca moldovinesc nui)
de ce poceste cuvintele in engleza in mod ciudet(except barbichiu care isi are rostu si m-a amuzat)
De ce stergi mesajele poporului cand Vox populi vox dei?

matz fermecat

Claudia Matei spunea...

@anonim: varianta mai buna a bancului am primit-o pe mail, insa l-am sters... si asta e un copy paste de pe net... Nu l-am revizuit, totul statea in final, care e acelasi. Iar cu stersul... am mai spus-o, atat timp cat mesajul-comentariu este pertinent - e ok, cand pierdem esenta, ma pierd si eu printre taste catre delete.