luni, 9 februarie 2009

Presa “Romania, te iubesc!”

Zilele trecute vad la tv (la alte tv, la cele nationale) stirea cu videanu si jos carnetu’, de fapt sus mainile, jos pantalonii la tv sa vada prostimea ca unii munceste si altii plateste. Iubesc momentele kodak de la tv cu exclusivitatile despre nikita si elodia, dar mai ales stirile cu agentii de la vama care-au gasit in fundul unui sofer de tir 200 de grame de hasis. Si eu as fi cautat tocmai in acel loc si tocmai pe soferul acela. Da, cum au unii noroc… 
Tot cu norocu’ au umblat si aia de la rutiera, insotiti de echipa de la stiri, iar stirea, culmea, este una tocmai despre justitia de pe strazi si din Parlament… Ma bucur ca videanu NU are sofer (!!!!), ca nr de la masina NU este cunoscut (!!!!) de toata militia si ca NU putea fi nimic regizat, pentru ca chiar asa se intampla. Bine ca nu era si beat domnul ministru, altfel aveam si cateva episoase la OTV – dezbatere daca, dupa ce a fost oprit de agentul de circulatie, videanu a facut pipi sau a facut pipi inainte (de a o rapi pe elodia). 
Nu ma credeti? Ia de-aici!

PS: Acum vreo patru ani (chiar nu conteaza anul, in mod sigur era era noastra), o/una/unu televiziune din piatra craiului filma “in direct” seara tarziu, plus intr-o mare exclusivitate, cum un domn profesor, membru marcant al unui partid plin de spini, este oprit, din mare coincidenta, de politie. La fel de culmea, domnul chiar bause un sprit. Da, mare reportaj, culmea de bun chiar! Romania, cinste presei care te-a facut! 

Ramaneti soferi (pe basculanta). Brb.

2 comentarii:

un'A'mic spunea...

asemenea "coincidente" se intampla in romania. si nu de ieri, de azi, ci de cand s-a descoperit ca presa poate produce scandalul pe care altii - desi il doresc - nu il pot provoca singuri. e atat de simplu.

Anonim spunea...

culmea este ca daca presa preseaza, unii iau zeama, altii ce ramine si fraierii ramin doar cu numele scris acolo undeva, pe hirtie sau sticla...

Felix Motanu Incaltat.