luni, 9 februarie 2009

Rocada mica face tirajul mare

Succes fara margini al ZdR in editia de sambata-duminica (7-8 feb) cu subiectul legat de plecarea preotului Mihaita Popovici de la o parohie la alta. Culmea, subietul nici nu a fost de prima pagina, desi, cred ca pe viitor, sigur ceea ce va fi legat de Biserica o sa fie trecut - nu la cele sfinte, ci la inceput de “pomelnic”. 
La ora 22.37, duminica seara, numele preotului fusese citit nu mai putin de 6.532 de fani ai ZdR, in timp ce niciunul din celelalte subiecte – fie ele si de prima pagina – nu depaseau mia de citiri. Nici macar pierderea alegerilor de catre CarpSpaţiere de la stânga la dreaptausor, numirea lui Leoreanu ca primar, privatizarea tevilor sau frumusetea de vila a vreunui fost director - nu cred ca au numarat atata interes. 
Concluzie: oamenii merg des la Biserica. Nu sa citeasca ziarul, ci sa astepte un semn divin ca maine va fi mai bine. 

PS: Pentru cei care nu au prins subiectul, ideea era ca preotul a fost mutat (nu intru in detalii) la alta parohie, tot din Roman. 

Update: Colegu' Catalinu' (cel care le stie pe toate) zice ca la final de editie numaratoarea a ajuns la peste 7.300. Poate e de precizat ca si comentariile depasisera suta (nu de ani, nici de euro). 

Ramaneti credinciosi cititori. Brb.

Niciun comentariu: