joi, 15 aprilie 2010

Te pui cu blondele ?

De cand am timp liber, ma ocup de barfa. Ce mi-a fost dat ieri sa aud ? Ca mai apare o tv in Roman. Asta e poveste veche si nu o comentez ca ea exista, deocamdata, mai mult pe foaie. Interesant este - spune barfa satului - ca, dupa doua – trei cautari de « sefi », se pare ca s-a gasit varianta cea mai potrivita : o blonda. Tinerica, subtirica, un pic de om politic cu functie, un pic de om de afaceri si un pic de sotie si mama. Initial, mi-am pus mana-n cap. Ala brunetel. Dupa care mi-am adus aminte ca de fapt e prima idee buna pe care am auzit-o sa fie luata in presa romascana in ultimul an. Poate la concurenta cu intoarcerea lui Celine Bion. De fapt, blonda castiga, are ce-i trebuie : creativitate si imaginatie. Ii lipsesc doar oamenii, dar asta nu-i o problema : specialistii cresc in copac. Totul o sa fie ok!


PS : Pe piata media nemteana o sa mai apara o televiziune. Noua. Cu patroni noi. La angajare se cer cunostinte legate de mixtura asfaltica. Revin. Curg barfele la mine-n ureche mai ceva ca laptele.

Ramaneti barfitori. Brb.

11 comentarii:

fotolucian spunea...

Ce draguta esti tu cu blondele,bravo,super tare.

Claudia Matei spunea...

E mai draguta blonda decat mine.

Claudia Matei spunea...

comentariu cenzurat de la "anonim": "Hai sa nu fim rautaciosi. In presa romascana nu avem decat o singura blonda. FLORA ORDEAN. Asa ca nu ai cum sa te pui cu blondele...mai bine suna nu te pune cu roscatele." Restul e cenzurat... Da, si blonda de flora e sefa, dar la romtv. Dincolo e o bonda mai tanara. Probabil ca patronii au o "afinitate" pentru blonde... Brb

tizu spunea...

Nu e Oana Bulai aka Afetelor, sigur.

Claudia Matei spunea...

@ tizu: totul e ok! Brb

Anonim spunea...

Esti o frustrata! Nimic altceva!Ti-e oftica si pe tine ca traiesti ...dupa tine intr-o cloaca!

Claudia Matei spunea...

@anonim: asa este. Ia si citeste o carte, este mai educativ. Brb

Anonim spunea...

Nu esti singura care citesti! "Si nu-ti mai da in petic", ca miroase...stii tu,a ce!...Oricum, esti o insipida! O stiu toti!Vulgara, frustrata etc.Sa dai mesajul daca mai ai ceva curaj!

Claudia Matei spunea...

@anonim: Ideea era sa nu mai citesti blogul meu, ci sa citesti o carte. Era un sfat. Adevarat, pentru a citi iti trebuie curaj. Brb

cipslim spunea...

tii minte cine-i asta cu insipida nu?

Claudia Matei spunea...

@cipslim: nu tin... am o memorie selectiv, dar te rog...spune-mi... Abia astept sa pornesc un "scandal" :)). Brb