marți, 13 aprilie 2010

Cenzurica 2

Sus cenzura, jos gura. Ce de-a mai comentarii am primit…Bine pa. Sunt de publicat, in sensul ca sunt de bine pentru toata lumea, numai ca, asa cum am mai spus, incerc sa depasesc momentul fara a-mi plange de mila (chircita intr-un colt cracanat de subsol) sau a blama pe altii…

Oricum, sunt datoare macar cu raspunsuri la comentarii, chiar daca nu le public, chiar daca risc prin asta sa raman cheala, asa cum ma « ameninta » daniel.

  1. Nu plec la CNS. De fapt, nu plec pana pe 1 mai nicaieri. Doar la mare sau la gratar. La CNS nu sunt pe lista simpatizatilor.
  2. Ramane presa scrisa sau… somajul.
  3. ROMTV merge inainte si cu mine si fara mine. A pornit fara mine, va trai mereu aproape de tine.
  4. La TopAll TV este evident exclusa « colaborarea ». Pe vecie.
  5. Nu ma apuc sa fac bani din blog (deocamdata – prin asta se intelege ca nu in viitorul apropiat, care la mine se traduce in ani).

Ramaneti tacuti. Brb

3 comentarii:

Anonim spunea...

E buna si presa scrisa. Dealtfel... nu ai mai lucrat in presa scrisa candva? "Ziarul de Roman"? Sau "Monitorul"? Poate ma insel...
Somajul mi se pare mai greu de acceptat. Esti tanara, esti, sper, optimista...
Bani din blogging? Hmmm... Ma gandeam si eu la asta, dar nu ca pe-o "inlocuire de salariu" ci ca un fel de "completare de venituri". Fireste, e mai greu in stadiul in care ma aflu, dar... cine stie de unde sare iepurele. Oricum il pandesc sa vad de unde sare... :)))

Claudia Matei spunea...

Am lucrat la ambele (ziare), ceea ce ma face sa cred ca ori is eu prea buna, ori sunt o angajata nasoala... Glumesc. De la ziar am plecat dezamagita, am plecat la monitorul si, mai apoi, am fost rugata sa iau tv in carca... Nu-s chiar o traseista... Am lasat usile deschise peste tot, sper, de fapt observ ca da.
Faza cu banii si blogul e buna, mie mi-a explodat ieri "traficul", semn ca am mai ramas cu ceva fani. Funny, nu? Brb

Anonim spunea...

Ai lasat, cum se spune, "loc de buna ziua". Sper sa fie la fel si acum.
Cred ca singura solutie ar fi sa te reintorci la unul din ziarele respective... Deocamdata...