joi, 16 aprilie 2009

CeNuSe face!

Haideti bai, chiar asa praf sunteti? Bai colegu’, sondaj asa de prost nici io pe blog nu am avut. Da-o naibii (scuze, ca e saptamana mare, da-o in puii mei) de treaba, parca nici nu locuiti in Roman si parca nu faceti televiziune de 14 ani (din care sapte ani stiu ca-i aveti de acasa). “Chestiunea” e urmatoarea: “Daca duminica ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, cu cine ati vota?”. Problema e ca la candidati se fura rau curent, de parca ultimul de bifat ar mai lucra inca la Renel si v-ar da lita (litza) pentru contor. Deci: Cazan nu mai e la pndc, irinuca nu mai candideaza si carpusor nu stiu daca are voie, ca nici nu-i in caruta psd-ului, nici in teleguta lui. In fine, chestiunea este ca trebuie refacut sondajul (a se citi scos de tot), nu de alta, dar acum se apuca flora sa faca si o dezbatere din cauza voastra, si atunci chiar nu se face!

PS: Parerea mea: sondajul e facut de sef sau de femeia lor (de serviciu), ca d-l costi nu ar fi indraznit sa gafeze in asemenea hal de tampenii, mai ales acum cand e liniste in oras… Noroc ca mai sparg unii o benzinarie, ca altfel am adormi de plictiseala. Noapte buna, ca Ce Ni Se mai face somn…

PS2: Pentru carcotasi: stiu, noi nici macar site nu am fost in stare sa avem… Lasati, ca de orataniile din curtea noastra sunt satula!

7 comentarii:

cătălinu™ spunea...

Cîta lipsa de fair-play din partea ta, mai ales în Săptămîna Mare. Mai ales că nu-i frumos să te uiţi în grădină la vecina, cînd la tine în curte gunoiu'... Nota 4, stai jos.

Claudia Matei spunea...

@catalinu: Eram sigura ca vei fi taran... Am recunoscut ca nu se face, deci nu pot fi acuzata ca am mancat gunoi si nu-mi pute gura! Iar la nota, asa este - meritam un scaunel, ca ma tot dor picioarele de cand astept sa ma ia cineva in brate (la figurat) sau sa ma puna jos! Brb, nu pleca!

[taranu' coclit] spunea...

Ce-ai recunoscut, că n-ai recunoscut nimica. Ai recunoscut că nu e site, eu vorbeam despre altele, care-s mai... nasoale. Ce nu se face, nu se face, şi gata. Deh, trebuia tu să-ţi reiterezi calitatea de pîrîcioasă mică...

Anonim spunea...

altadata romtv avea site...ASTA e o realitate!si...pardon, doamna Flora!...asa se spune cand ai sapte ani de-a casa...

Unknown spunea...

ce se agita unii. Nu tu draga... cei care au ceva de comentat la un adevar expus pe un blog. Sunt de acord cu Catalin, ai un 4 pentru etica, dar si un 9 pentru relatare :) ...1 punct se scade pentru limbaj, nu ca as avea ceva cu puii :P

un'A'mic spunea...

eu tot ce am inteles din comentarii este ca n-are cine sa te tine in brate...:) cui ii pasa de sondajele on-line? oamenii din strada stiu mai bine totul, fara sa fie nevoiti sa urmareasca internetul, nu?

Anonim spunea...

Care sondaj? Care CNS? Asta a fost mai mult pentru ei, pentru ca stiu ca se oftica. Atat.