marți, 14 aprilie 2009

877 sau matematica vietii

Mereu aproape! Nu ma refer la sloganul RomTv, ci la fundatia cu acest nume! Fundatia mi-a multumit astazi pentru un sms. Nu, nu era un sms de la mine pentru tine! Nu-ti spuneam iar ca te iubesc, ca am nevoie de tine, ca mi-e dor sa respir acelasi aer cu tine..., dar sa nu te sufoc… Era un sms pentru viata! Viata unui copil. Viata unui “caz”, asa cum spunem multi, chiar daca e vorba de un om. Sms-ul costa doi euro. Doi euro ai mei, cu doi euro al altuia fac deja 4 euro. Impartit la nevoie, inseamna de doua ori mai multe sanse ca viata “cazului” sa fie viata unui om. Nu e mult, dar e mult mai mult decat nimic.

PS: Pentru cei care inca mai cred ca astfel de gesturi nu conteaza, astept sa-mi scrie ce vor in acel sms, numai sa-l trimita. La 877. Cineva le va raspunde, cu un “multumesc”. 

Am si doua link-uri (mai explicite): link 1; link 2

Ramaneti cu sufletul calm. Brb.

8 comentarii:

Anonim spunea...

decat mesaje prostesti,sufocante si de neInteles, mai bine unul sau mai multe de 2 euro pt un copil care stie sa apecieze viata!sper ca multi sa ni se alature prin sms!

Claudia Matei spunea...

@era o vreme cand consideram ca anonimii sunt niste nimeni. Azi constat ca voci anonime, ca mine sau ca tine, au prins mesajul. Mai are tara asta o speranta! Sa auzim de bine, brb.

Anonim spunea...

Vreau mai multe amanunte pentru aceasta fundatie...sau despre ceea ce vrei voi sa faceti ca televiziue pentru acesti copii. Ar fi bine ca banii sa se duca acolo unde trebuie...sau intra in buzunarele altora...? Sau cineva isi ia procent din aceste sume...? E mai bine sa-l intreb pe D-ul consilier Micu...?

Claudia Matei spunea...

@anonim2: cred ca ai incurcat borcanele sau blog-urile sau persoanele sau cuvintele... sau, mai simplu, nu ai inteles mesajul. postul meu vorbeste de o campanie promovata la nivel national, de vedetele antenei 1... si fundatia lui voiculescu (acolo gasesti si raspunsurile la intrebarile tale, desi tare am impresia ca mihaela radulescu chiar nu are nevoie de procent din incasari!!!) Pe d-l consilier, il poti intreba ce vrei, doar e platit din banii nostri, ai tuturor. Doar ce am zis: e mai ieftin sa trimiti un sms, decat sa platesti rata la un calculator si abonamentul la net, dar sa nu intelegi la ce iti folosesc!

Unknown spunea...

Foarte tare asta: "e mai ieftin sa trimiti un sms, decat sa platesti rata la un calculator si abonamentul la net, dar sa nu intelegi la ce iti folosesc!"
Da, 2 euro si de la mine, chiar nu stiam de actiunea fundatiei pentru ca nu prea mai stau in fata TV-ului sau PC-ului din lipsa de timp. Ceau!

cătălinu™ spunea...

Interesant că, spre deosebire de alţii care cer bani, cei de la campania A1 mai spun şi mulţumesc. Ei, zice mulţumesc un calculator, e drept, dar mai bine decît nimic.

Claudia Matei spunea...

@mihai si catalinu: ma bucur ca nu aveti calculator, net si telefon degeaba =)). trecand peste gluma, ma bucur ca sansele acestor copii au crescut, cu voi, cu mine si... un secret: am mai convins alti cativa prieteni sa faca un gest uman, normal, asteptat de acesti copii, dar si de parintii lor. Hai va pup, azi e gratis pupatul.

Unknown spunea...

Desi am 3 pc-uri in casa si unul la munca, si 2 tv-uri prin casa, sunt cam rupt de realitate in ultimul timp. Cred ca asta e motivul pentru care sunt mai vesel in ultima vreme, desi viata e de kkt, in general. Free hugs, free hugs :)))