joi, 5 februarie 2009

Poc poc, au mai ramas doua

Poc poc si doua tv s-au inchis. Una e Tele Me. O tv tinuta, o buna perioada, in brate, pe umeri si in vant (eter), de o singura fiinta, fiinta care acum lucra la CNS (TV MC SRL si MTX), pe post de priveliste frumoasa versus stiri din ce in ce mai sumbre.

A doua picata este Top All TV JeVeSs SERELE NETE. Vestea a dat-o o alta gura, nu la fel de bogata ca a mea (ceea ce este foarte bine – in sensul de gura mica, ciocul mic si joc de glezne ca lumea-i mica, altceva e mare…).

Poc poc… doua tv s-au inchis. Mai sunt doua. Poate mai vine una (unu) ca sa parem o mare familie romascana fericita. Si sa traim in concubinaj! Pe timp de criza, nimeni nu mai face nunta, numai industria filmarilor supravietuieste.. pe spinarea (cosciugul) mortilor si a reclamelor tot mai dese la parastase (ori se spune parastasuri?!)

Ramaneti uitatori. Brb.

12 comentarii:

Unknown spunea...

Ati vrea voi sa ramaneti singuri...fara concurenta...sa se bata reporterii si operatorii sa se angajeze la voi.

Claudia Matei spunea...

@lau: Da, sa fie asa de aglomerat incat sa le dam cu flit la astia de la Roman si sa ne aducem de la piatra (craiului) :P

Anonim spunea...

da...Cu siguranta una din cele doua, e cu un picior in gropa. si stii bine asta. in curand...go one.Supravietuitoarea? usor de ghicit.:)

un'A'mic spunea...

uso interpretabil postul meu, in care anuntam finalul colaborarii mele cu teveul. TopAll inca nu e inchisa, oficial nici nu are cum, dat fiin ca sunt obigati sa existe in propria retea de cablu cu o tv locala. exista oameni care, desi fara finante se straduie sa o mentina pe linia de plutire. doamne-ajuta, insa aici intervine povestea cu finantarea. daca n-ai bani, vai de picioare.

Claudia Matei spunea...

@un a Mare: as putea fi si eu usor subiectiva si sa spun ca nu e suficient sa vrei sa ai tv... Si, ca sa si traduc (interpretarile nu-s de bun augur)... faptul ca emiti nu inseamna ca ai tv. Parerea mea... Nu e prima data cand top all trece prin "crize" de personalitate, asa ca probabil vom mai auzi macar de top sau de all.

un'A'mic spunea...

eu nu pot decat sa le doresc toata sansa din lume (pentru ca o sa aiba nevoie). acolo se simte lipsa 'presarilor', a cuiva care mananca presa, nu a oricui care are bani sa-si cumpere tv. si stiu vreo doua persoane care ar intoarce TV-ul ala cu fundu' in sus (in sensul bun) in cateva saptamani.

Claudia Matei spunea...

Daca pot garanta pentru ceva pe lumea asta este ca nu ma bucur de disparitia unui trust media (oricare ar fi ala).. si nu pentru ca asta face sa dispara eventualele locuri de munca pentru un biet jurnalist ca mine, ci pentru ca, intr-un fel sau altul, se mai rupe ceva din ce am construit cu totii, in timp, aici, in Roman. In fine, nu modific postul, desi este usor eronat. Am sa ma scuz cu replica - parerea mea e ca top all a murit.

Anonim spunea...

Se aude ca rom tv ul ar fi cu un picior in groapa, cica nu mai sunt bani si angaatii sau fostii angajati cu bloguri sau nu se roaga sa moara si capra vecinului ca a lor nu mai are mult de trait!! e adevarat???

Claudia Matei spunea...

@anonim: NU, nu e adevarat. RomTV nu este in pericol, cel putin din punct de vedere financiar. Iar eu am trait toata viata periculos, cu sau fara blog. Nu ma ajuta nimic ca mor unii (nici de invidie, nici de prostie). Iar ultima dilema a mea se refera la dilema caprei: ce sunt eu? animal sau pozitie? Sa auzim de bine!

Anonim spunea...

sunt fan romtv si imi placeau mult unele emisiuni ...ca acum nu mai sunt din pacate...cea mai buna tv locala; ar fi pacat sa nu fie condusa de cine trebuie si cum trebuie...adica, cu suflet si profesionalism;succes maxim in continuare!

Anonim spunea...

...UNII DIN ANGAJATII ROMTV NU VOR STA PINA CIND LUNCANU II VA OBLIGA SA-SI FACA FACA AF SI PF, SI ASTA AR TREBUI SAI DEA DE GINDIT SI DOMNULUI CARPUSOR, DACA VA DORI SA AIBA O TELEVIZIUNE CARE EMITE, CU OAMENII DE ACUM SI NU CU CEI DE LA TOPALL, PE CARE, PRIMUL IA OBLIGAT SA-SI FACA AF SI PF,APOI IA DAT AFARA... { LASATI-MA SI PE MINE SA CONDUC PUTIN...SEFU AL MARE ...}

Claudia Matei spunea...

Va invit si eu sa lasam romtv si actionarii in pace, sa le tihneasca... Cine si pe cine obliga chiar e numai treaba lor (a actionarilor) si a angajatilor. Sa nu ne spalam chilotii in public, pentru ca au altii grija sa duca rufele la spalatorie si noua doar sa ne aduca bonul (de plata, evident).
Comentariile viitoare ce contin mici rautati (fara dovezi clare) vor fi cenzurate de mine. Nu de alta, dar eu sunt prima banuita ca as putea scrie... sub anonimat sa-mi salvez "reputatia". Daca va fi "pe persoana fizica" sau se va lasa cu disponibilizari, vom discuta in posturile urmatoare.