marți, 3 februarie 2009

Nu, doar şut me!

La comentariile pline de compasiune la adresa mea, dar mai ales a profesionalismului meu, raspund cu: “Nu, nu e adevarat”. Adevarul e intotdeauna la mijloc. 
Ma surprinde cum vestile despre slujba mea (de pomenire) au ajuns pana in strada Fabricii, ca paranoia isi face loc printre crapaturile teracotei din camarutele din Satul Olimpic si ca oamenii isi freaca degetele din ce in ce mai repede asteptand… continuarea. 
Eleganta, asa cum nu ma stiti, declar ca ma aflu in concediu (cu plata, deocamdata). Declar, pe propria lor raspundere, ca respir, mananc, beau suc de morcovi cu sfecla rosie si imi hranesc inima cu filme (comerciale si… insangerate). 

PS: Mai dragilor, pai cand plec (sau cand sunt invitata sa plec), fiti siguri ca voi fi prima care anunt. Doar de-aia le stiu eu pe toate! In plus, daca plec, tre sa dau o naveta cu bere si doua sticle de whiskey catre ex-angajati la patroni, care mi-au promis un sfarsit in genunchi… Si, pe vreme de criza, nu am chef de shopping la D’store. Pana la urma, cei mai multi mi-ati spus: un sut in fund cica e un pas inainte… Deci, şut me!

Ramaneti calmi. Chiar Brb.

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu ar fi rau sa pleci presa scrisa e mai potrivita pentru tine si rom tv ul nu mai e ce a fost

Claudia Matei spunea...

Eu stiu ce sa zic... Cred ca raman, macar de'a dracului.. Faptul ca romtv nu mai e ce a fost cred ca e un lucru bun, ce era... nu mirosea a bine... Da, presa scrisa este dragostea mea, dar pe timp de razboi parca merge si compromisul. Important este ca blogul nu are legatura (decat intr-o prea mica masura) cu munca mea...