joi, 5 februarie 2009

Bocitoarele si peruanii

Azi, in oras, s-au oprit iar peruanii indienii incasii si apasii cantatori. Nimic nou, nici macar faptul ca produsul “muzica si traditie” a atras in jurul Statuii din centru zeci de curiosi, care au stat in picioare ore intregi la spectacolul inedit. Totusi, in timp ce  romascanii simpli si compusi ascultau melodiile de atmosfera, colegii mei prevesteau ce este mai rau. Legenda vie a popasului peruanilor pe meleaguri musatine spune ca, la fiecare aparitie, acestia au lasat in urma jale. Exemple: prima data s-a lasat cu furtuni in Moldova, a doua oara au venit inundatiile peste noi (si peste o tv :D), iar acum toti asteptam… urmarea. Poate ca tot peruanii au facut poc poc si s-a inchis un all tv. Sau poate doar foamea si frica de criza ne conduc catre paranoia…

Stiti ceva de descantec?

Ramaneti melodiosi. Brb.

7 comentarii:

Anonim spunea...

super tare interpretarea. acelasi anonim de la articolul precedent:)

Madame Bovari spunea...

:)) imi aduc aminte de celelalte dati, dar nu stiam ca au venit azi din nou.
hmmm... se spune ca a treia oara e cu noroc. intrebarea e: pentru cine? :)

Anonim spunea...

daaaa sigur se inchide romtv-ul:))))))

Claudia Matei spunea...

@teo: sper ca pentru romtv... ca sa nu se inchida... V-am mai spus eu (unora) ca nu mor cainii cand vor caii! Eu se pare ca nu sunt acasa cand se-mparte norocul, cred ca sunt la serviciu...:D

un'A'mic spunea...

inchiderea oficiala (trecerea pe sistem de anunturi publicitare only) a topallului nu poate fi decat benefica pentru romtv, in conditiile in care, din cate inteleg eu, veti intra si pe reteaua concurenta. 'to boldly go where no tv has gone before...'! felicitari anticipate pentru castigurile financiare :)

Claudia Matei spunea...

@un A mic: fara numar as spune... Nu mai conmentez ca apoi se va interpreta... Oricum se interpreteaza, dar sa nu aberam mai mult.

Anonim spunea...

stai ca nu...
Rom TV nu dispare, va fi preluat de unu care are cap pe umeri si il va transforma in teveliziune hetnica.
Unde va fi un circ mai mare decat la OTVeu. Surse de inspiratie se gasesc la mica distanta, pozitia e centrala, comunitatile sunt diverse si pitoresti. Mai aduci un rege, un imparat, un presedinte cat sa bagi putina samantza de scandal si sa vezi pe urma cum se ridica audienta.

Fuck! ce idee mi-a venit. Acuma imi pare rau ca am spus-o!