sâmbătă, 6 decembrie 2008

Nu mor caii cand vor cainii

Despre prosti, orgolii prostesti si fraieri am mai vorbit si in trecut si voi vorbi probabil din ce in ce mai des. Ce nu inteleg eu si se pare ca nu inteleg nici altii este de ce incearca narozimea sa se puna de-a cur-mezisul… In fine, ca sa ma fac inteleasa, aflu zilele astea (de fapt stiam, dar am priceput ca-i o gluma) ca un om are ceva cu locul meu de munca. Nu-i singurul si nu-mi pasa de ceea ce fu, ci de ceea ce va “fu”. Problema e alta, omul cu pricina a copiat ceea ce un “blogar” versat a facut cu poza mihaelei radulescu pe care a transformat-o dintr-o campanie pozitiva intr-un banc (sec, nu sex, desi la alta s-a ajuns)… Amuzant, pana cand nu e vorba de imaginea ta. Omul nostru a facut o alta gluma, poate pertinenta, insa care a provocat un scandal intre prosti de nedescris. Distinsul, intr-o forma de ironie usor fina si deloc delicata, a luat in deradere un fapt real - romtv chiar nu are site INCA (click aici). Numai ca… ironia bate filmul si niste prosti si proaste au pus botul. Si niste colegi de serviciu au dat si mai tare cu mucii-n fasole, astfel incat s-a ajuns la amenintari si la blasfemii…. Sa moara dusmanii de invidie si patronii romtv… OK, mi-am insusit, dar ramaneti calmi. Nu de alta, dar nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii. Off, greu la deal cu boii mici.

PS: Si inca ceva, nu sunt claudia de la romtv, sunt claudia, sa nu amestecam merele cu nucile, pentru ca ar iesi un fel de dulceata de trandafiri si nu-mi plac dulcegariile.

Ramaneti amuza(n)ti. Brb.

4 comentarii:

un'A'mic spunea...

cred ca o iei prea in tragic. daca anuntul e pe bune, nu pot decat sa il felicit pe cel care l-a facut public. e clar ca patronii nu vor da cei 100 de do;ari pentru un site, daca nu le aduce si bani inapoi. as fi facut la fel, probabil ca un fel de protest. ma miram doar ca nu l-am vazut pe TV :(

k spunea...

nu te lasa tirita in dispute ieftine! baietasul are nevoie de bani si vrea sa va faca site-ul. In locul tau i-as zice ca n-am nevoie!!!

ala mic si negru cu bube-n talpa spunea...

Imi place chestiunea cu dulceatza... profunda! :D

dawgama spunea...

@ k
imi pare rau ca te dezamagesc... am nevoie de banii dar pentru site-ul meu...