miercuri, 11 noiembrie 2009

Crizati mai suntem…

Ma scol cu criza. Ma culc cu criza. Cat e ziua de lunga si noaptea de dulce este criza. Ba in politica, ba in stomac, ba la firma, ba in portofel. Uneori fac si crize de nervi de la atatea lipsuri si spaime.

La Roman, nu e criza! Bine, v-am mai spus eu ca daca in toata tara se intampla ceva, numai la noi e pe dos. Diseara, cand se aprind luminile si se culca gainile, vor porni si noile reflectoare de pe centru (!!!). Nu stiu nimic mai mult, decat ca sunt pe centru, in fata Casei de Cultura si sunt un “must have” toamna iarna 2009. O fi vreo luminita de la capatul lui E85… Numai maine nu-i poimaine, vin sarbatorile, bagam si un concert in aer liber.

E bine sa traiesti bine in Roman!

Off topic. Am vazut o poza cu un candidat (n-are importanta moaca, numele sau partidul) la o manifestare politicoasa, unde, la final, parca din cer, cadeau confetti. N-am nimic cu baile de multime ale politicienilor. Au nevoie de ele, sa-si mai spele pacatele. Nu inteleg in schimb de ce, la final de discursuri pompoase, ploua cu baloane si tone de confetti… Stiu, pentru unii, viata e o petrecere. Dar cine-i clovnul?

Ramaneti politicosi. Brb.

Niciun comentariu: